2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Jakab Péter: A bicikliző Karácsonnyal együtt tud működni a Jobbik

  • Jakab Péter: A bicikliző Karácsonnyal együtt tud működni a Jobbik

Lenézi saját szavazóit Jakab Péter. A Jobbik elnöke, aki a vidéki voksokra hajt azt mondta: az őket támogatók hangadót és életérzést akarnak, és sok esetben meg tudnak ennyivel elégedni.

Igen kínosan érezhette magát a Jobbik elnöke amikor Ozsvát Zsolt YouTube műsorában szembesítette önreklámjával a nép egyszerű gyermekének szerepében tetszelgő politikust.

Jakab pártja jövőéről és az előválasztásról is beszélt a korábbi valóságshow szereplőnek. A pártelnök lenézően beszélt saját szavazóbázisáról. Szerinte azok akik őket támogatják csak „egy hangadót, egy életérzést, és az életérzés mögött egy felmutatható programot” akarnak, és sok esetben meg tudnak ennyivel elégedni. Ezzel magyarázta azt is, hogy sokan nem tudják kik is alkotják a pártot.

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje szerint az előválasztás szükséges, ahogy az is, hogy a DK- Gyurcsány Ferenc feleségét indítja a miniszterelnök-jelölti helyért.

Jakab többször is jelezte, igazi riválisának nem a DK-s jelöltet, hanem Karácsony Gergelyt tartja.

Karácsony Gergely indulását hivatalosan még nem jelentették be – bár az ellenzéki pártok nyíltan beszélnek erről. Karácsony viszont korábban többször jelezte, hogy neki nincsenek kormányfői ambíciói.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!