2020. október 28.,
szerda, Simon, Szimonetta napja

Jakab: Nehéz volt leülni azokkal, akik ellen létrejöttünk

Hír TV

2020. február 8., szombat 09:04, frissítve: szombat 15:31

Piszok nehéz volt leülni azokkal egy asztalhoz tárgyalni, akik ellen egyébként létrejöttünk - erről beszél a Jobbik frissen megválasztott elnöke egy a Hír TV birtokába jutott hangfelvételen, amely a párt tisztújító kongresszusáról szivárgott ki. Jakab Péter a balliberális pártokra utalva külön hangsúlyozza, hogy a Jobbik tolvajok ellen jött létre, ehhez képest most együtt kell menetelniük a csatába. A pártelnök hozzáteszi, hogy ilyenkor értékelődik fel, hogy bízhat-e a sajátjaiban, mert ha nem, akkor vesztettek.

"Megcselekedtük azt, amit megkövetelt a haza és piszok nehéz volt. Piszok nehéz volt leülni azokkal egy asztalhoz tárgyalni, akik ellen egyébként létrejöttünk, mert a Jobbik tolvajok ellen jött létre valljuk be."

- mondta Jakab Péter, a Jobbik elnöke, majd folytatta:

"Eközben nekünk már olyanokkal kell együtt menetelni a csatában akiktől világok választanak el bennünket, és igenis ilyenkor felértékelődik az, hogy tudok e bízni a sajátjainkban, hogy kell-e a csatamezőben a hátam mögé nézni, mert ha igen akkor, előlről lelépnek, akkor vesztettünk."

A tökéletes receptet keresik az ellenzéki pártok

Hír TV