2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Belföld

Ittas járművezetés, baleset, baleset

Mezőkövesd közelében vezetett ittasan egy férfi, aki az út melletti árokba hajtott, majd az ennek következtében kialakult forgalmi torlódás során egy másik figyelmetlen sofőr is balesetet okozott.

  • Ittas járművezetés, baleset, baleset

Egy 69 éves férfi közlekedett 2021. augusztus 3-án a délutáni órákban a Mezőkövesd és Bogács közötti úton, amikor az egyik útkanyarulatban elvesztette uralmát a járműve felett és az árokba hajtott, majd visszasodródott az úttestre.

A könnyebben megsérült sofőrnél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A baleset során forgalmi torlódás alakult ki, amelyet egy másik arra közlekedő járművezető későn észlelt, nem tartott megfelelő követési távolságot, így hogy elkerülje a „ráfutásos” ütközést balra kormányozta járművét és ekkor összeütközött egy a szemközti sávban szabályosan közlekedő autóval, amelyben két személy sérült meg.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az első esetben járművezetés ittas állapotban vétség, míg a második esetben közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Közlekedjünk mindig figyelmesen és a szabályokat betartva!

 …hogy mindenki hazaérjen!

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szuverenitásvédelmi kockázatoktól hemzseg a hazai baloldal

Szuverenitásvédelmi kockázatoktól hemzseg a hazai baloldal

A 2022. évi országgyűlési választásokat követően kiderült, hogy a DK–Jobbik–Momentum–MSZP–LMP–Párbeszéd alkotta választási szövetség több mint 4 milliárd forint összegű tiltott külföldi kampánytámogatásban részesült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!