2021. 10. 28. Csütörtök Simon, Szimonetta napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Hírek 08:00

Belföld

Ítélet született a valutaváltót megkínzók ügyében

Legkorábban 35, illetve 30 év múlva szabadulhat a pécsi valutás gyilkosság első- és másodrendű vádlottja.

A harmadrendű nyolc év fegyházat, a negyedrendű öt év – fiatalkorúak börtönében letöltendő – szabadságvesztést kapott. A vádlottak 2012 májusában kiraboltak, brutálisan megkínoztak és megöltek egy ismert illegális valutaváltót. Az ítélet szerint az első- és a másodrendű vádlott különös kegyetlenséggel, nyereségvágyból gyilkolt, a harmad- és a negyedrendű csak a rablásban vett részt. A fellebbezések miatt az ügy jogerősen a Pécsi Ítélőtáblán zárul, várhatóan jövő tavasszal.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Főleg figyelmetlenség miatt több ilyenkor a tűzeset

Sohase hagyjuk ellenőrizetlenül a mindenszentek ünnepe és halottak napja alkalmából meggyújtott gyertyákat. 2021. október 28.

Kiképzésen a Gripen-pilóták

A kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Gripen pilótái október 25-e és 28-a között, gyakorló repüléseket hajtanak végre. 2021. október 27.

152 millió forintot kaptak eddig a covid-árvák

A köztársasági elnök által életre hívott alapítvány eddig 501 családban 860 gyereknek nyújtott anyagi támogatást. 2021. október 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!