2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Belföld

Ismét románnak nevezte az erdélyi magyarokat a Párbeszéd képviselője

Ismét románnak nevezte az erdélyi magyarokat a Párbeszéd képviselője. Hétfői parlamenti felszólalása után Szabó Tímea most a Financial Times brit napilapnak azt mondta: a magyar kormány az egyébként is szűkös egészségügyi védőeszközök egy részét Romániának adományozza, elfeledkezve arról, hogy a szállítmányt Magyarország az erdélyi magyaroknak küldte.

Karácsony Gergely párttársa arról is beszélt, hogy szerencse, hogy maszkot kell viselnie, mert most retteg, amikor az utcára lép.

KAPCSOLDÓDÓ:

Bölöni László üzenete Szabó Tímeának: Mi, erdélyiek és székelyek nem felejtünk!

Gulyás: Szabó Tímea felszólalása hungarofób és xenofób volt

Keménymag: Szabó Tímea nagy tempóval csúszik az elmebaj felé

Magyarázkodik Szabó Tímea a határon túliak elleni felszólalása miatt

Kormánypárti tapsvihar Szabó Tímea beszéde alatt

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Három kérdés, három hamis állítás, ez a balliberális sajtó egyenlete – így jellemezte Szijjártó Péter azt az interjút, amit az amerikai CNN csatorna készített vele.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!