2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

Kormánypárti tapsvihar Szabó Tímea beszéde alatt

A kormány járvány elleni lépéseit kritizálta, majd nem várt helyről „kapott” hatalmas tapsot Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője hétfőn a parlamentben napirend előtti felszólalása közben.

  • Kormánypárti tapsvihar Szabó Tímea beszéde alatt

Szabó Tímea második felszólalása sem volt indulatoktól mentes. A Párbeszéd frakcióvezetője ekkor már azt állította, hogy Magyarországon halnak meg legtöbben a koronavírus járvány következtében. A politikus azonban később sem tudott higgadt maradni és ostobának nevezte a kormány tagjait, ezután pedig hentesnek minősítette az Emberi erőforrások miniszterét.

 

A házelnök Szabó Tímea felszólalását modortalannak és kocsmai hangvételűnek nevezte, majd elvette tőle a szót.

A miniszterelnöki kabinetiroda parlamenti államtitkára - ahogy fogalmazott- próbált higgadt maradni Szabó újabb kirohanása után. Dömötör Csaba válaszában világossá tette, hogy az Európai országok közül Magyarországon az egyik legalacsonyabb az egymillió lakosra jutó elhunytak száma - a koronavírus járvánnyal kapcsolatban. Dömötör Csaba felszólalása alatt a párbeszéd női társelnöke kivonult a parlament ülésterméből. 

Dömötör Csaba szerint a kormánypártok és az ellenzék közös érdeke lenne, hogy Budapesten ne lépjen szintet a járvány. Az államtitkár úgy fogalmazott, hogy ehhez a pártelnöknek is a fedélzeten kellene lennie.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!