2022. 12. 08. Csütörtök Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Ingyenes a parkolás éjszaka a parkolóházakban

Tegnap este 7 órától életbe lépett a parkolóházak ingyenes éjszakai használatáról szóló kormányrendelet. Az intézkedés arra kötelezi a bevásárlóközpontokat, és az egyéb kereskedelmi célú parkoló létesítményeket, hogy megnyissák és díjmentessé tegyék parkolóházaikat.

  • Ingyenes a parkolás éjszaka a parkolóházakban

Hétfőtől esténként 7 órától ingyenesen használható minden lakott területen található mélygarázs, zárt és nem zárt felszíni parkoló, valamint P+R parkoló és parkolóház. A legtöbb sofőr örül az intézkedésnek.

A zalaegerszegi parkolóház mintegy 200 autó egyidejű befogadására alkalmas. Az ingyenes parkolás hírére itt is sorban érkeztek az autósok este 7 órától. Martin a parkolóház mellett lakik, és nagy segítség neki, hogy most nem kell éjszakára kint hagynia az autóját.

A parkolóházak, mélygarázsok mellett a költségvetési szervek, valamint az állami tulajdonú cégek közterületi parkolói is megnyílnak este 7 és reggel 7 óra között. A létesítmények üzemeltetői kötelesek ebben az idősávban lehetővé tenni az ingyenes parkolást. A díjmentes parkolás a koronavírus miatt elrendelt egyéb korlátozó intézkedésekkel együtt december 11-ig hatályos.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!