2022. 10. 04. Kedd Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

Ingyen próbálhatták ki az új alsóörsi sífutópályát

Sífutópályát alakítottak ki Alsóörsön, amit ingyen kipróbálhatott bárki. Az eplényi síarénából hozták a több teherautónyi havat. A rendezvény célja, hogy minél többen – főleg a gyerekek - megismerkedjenek a síeléssel és szeressék megszeressék ezt a sportot.

  • Ingyen próbálhatták ki az új alsóörsi sífutópályát

Rövid oktatás után már síelhettek is a gyerekek az alsóörsi parti sétányon. A felszerelést erre a napra ingyen biztosította egy kölcsönző. A körülbelül 100 méter hosszú pályához szükséges 30 m3 havat teherautókkal hozták az eplényi síarénából.

A síelés a legnépszerűbb téli sportág Magyarországon, évente több mint 500ezren csatolnak lécet a lábukra. A rendezvény célja, hogy minél többen belekóstoljanak a havas sportokba.A rendezvény sikere miatt az alsóörsi önkormányzat azt tervezi, hogy még az idén hóágyút vásárol, hogy télen még több sporteseményt szervezhessenek. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Az egyik legnagyobb áruházlánc támogatásával, egy játszóteret vehettek birtokba a 2-es számú Gyermekklinika lakói. Az intézmény igazgató hangsúlyozta: nincs fontosabb annál, minthogy mindent megtegyenek a kórházban gyógyuló gyerekekért.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!