2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Csörte - A nap vitája 05:00

Belföld

Ingyen próbálhatták ki az új alsóörsi sífutópályát

Sífutópályát alakítottak ki Alsóörsön, amit ingyen kipróbálhatott bárki. Az eplényi síarénából hozták a több teherautónyi havat. A rendezvény célja, hogy minél többen – főleg a gyerekek - megismerkedjenek a síeléssel és szeressék megszeressék ezt a sportot.

Rövid oktatás után már síelhettek is a gyerekek az alsóörsi parti sétányon. A felszerelést erre a napra ingyen biztosította egy kölcsönző. A körülbelül 100 méter hosszú pályához szükséges 30 m3 havat teherautókkal hozták az eplényi síarénából.

A síelés a legnépszerűbb téli sportág Magyarországon, évente több mint 500ezren csatolnak lécet a lábukra. A rendezvény célja, hogy minél többen belekóstoljanak a havas sportokba.A rendezvény sikere miatt az alsóörsi önkormányzat azt tervezi, hogy még az idén hóágyút vásárol, hogy télen még több sporteseményt szervezhessenek. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Bajnai, rossz értelemben

Ne felejtsük, Bajnai Ganspergerről úgy fogalmazott egy korábban kiszivárgott beszélgetésben, mint akivel „együtt küzdöttek a barikádokon”.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!