2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Index: Jakab Pétert boldogsággal tölti el a disznóürülék szaga

Jakab Pétert boldogsággal tölti el a disznóürülék szaga - írja az Index. A Jobbik volt elnöke pénteken tett közzé egy videót arról a mezőtúri házról, ahol a gyermekkorát töltötte a nagynénjénél.

  • Index: Jakab Pétert boldogsággal tölti el a disznóürülék szaga

A portál rámutat: a beszélgetés egy részén arról értekezik a bukott pártelnök, hogy mások fújolnak, amikor megérzik a disznó fekáliájának a szagát. Velük szemben ő azt mondja: boldog gyermekévek. Pár hete a Jobbikból kilépett Apáti István azt írta Jakabról: mint egy transzformersz úgy alakult át. Tököt cipel és traktort vezet, de a lejárt szavatosságú párizsiból nem lesz frissen füstölt parasztkolbász.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!