2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Íme, Karácsony Gergely ajánlata

Ajánlatot tett a baloldali pártoknak, azok támogatásáért cserébe Karácsony Gergely – értesült a Magyar Nemzet. A lap információi szerint a főpolgármester indítványának lényege, hogy a jelenlegi ellenzéki polgármester induljanak újra kerületükben a jövő évi önkormányzati választáson, pártjaik pedig ellenük se állítsanak jelöltet.

  • Íme, Karácsony Gergely ajánlata

Így a kormánypárti vezetésű kerületek lehetnének úgymond a szabad prédák, ahol akár előválasztás, akár helyi alkuk mentén állíthatnának jelöltet az ellenzéki pártok - írja a lap.

Majd azt is hozzáteszik: mindezt pártlogók nélkül, egy egységes civil ernyőszervezet jelöltjeiként kellene megtenniük a jelölteknek. A lap forrásai szerint az ajánlat egyelőre felemás fogadtatásra talált a baloldalon.

A Magyar Nemzet forrásai szerint az ajánlat egyelőre felemás fogadtatásra talált a baloldalon, ahol nem szívesen mondanának le a pártlogókról, ugyanakkor látnak rációt Karácsony javaslatában. Bár a legtöbb ellenzéki párt úgy nyilatkozott korábban, hogy nem automatikus részükről Karácsony Gergely támogatása, valójában egyiknek sincsen olyan jelöltje, aki egy súlycsoportban lenne vele, sőt aki egyáltalán valóban akarná Budapestet vezetni – hangoztatták a források. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hosszú Katinka: mindig az út a fontos, nem a végcél

Hosszú Katinka: mindig az út a fontos, nem a végcél

"Lehet, hogy klisének hangzik, de mindig az út a fontos, nem a végcél" - írta kedden a Facebook-oldalán a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka azt követően, hogy biztossá vált, lemarad a párizsi olimpiáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!