2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Így hisztizik Magyar Péter + videó

Két olyan felvétel is előkerült a szombati tüntetésről, ahol Magyar Péter hülyének nevez másokat – írja a Ripost.

  • Így hisztizik Magyar Péter + videó

Először a tömegben pécézett ki magának valakit, a munkatársaitól meg is kérdezi jól hallhatóan, hogy ki ez a hülye. De arról is vannak felvételek, hogy Magyar a menet élén vezeti az embereket, többször kijelenti, hogy merre kell kanyarodni, majd amikor a belvárosban mégis eltéved, megpróbálja rákenni másokra. Azt kérdezi megint csak a munkatársától, hogy ki volt az a hülye, aki erre hozta őket.

Magyar Péter új kedvesének is sok volt már ez. A következő párbeszéd zajlik le köztük:

Barátnő: Ezek mi voltunk, mi bénáztuk el...

Magyar Péter: Nem, valaki...

Két hülyézés közben másra is volt ideje Magyar Péternek. Például látványosan hisztizett. Dühbe gurult, amikor egy feladatát ellátó szirénázó autó ment el a tüntetés közelében. Amikor pedig már a menetelésre is ráunt, akkor a zenét kezdte el savazni.

A teljes cikket ITT olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Mélységes felháborodását fejezte ki Bayer Zsolt a Bayer show-ban az Európai Unió Bírósága azon döntése ellen, amely szerint Magyarországnak 200 millió eurós átalányösszeget és naponta további 1 millió euró büntetést kell fizetnie az uniós menekültügyi szabályok megsértése miatt.
Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget - jelentette be a honvédelmi miniszter a Facebook-oldalára feltöltött vasárnapi videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!