2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Fidesz-KDNP kampánynyitója 14:30

Belföld

Így gyorsulhat fel a bírósági ítélkezés

A Kúriának és az ügyészségnek is megvan a maga elképzelése az ítélkezés felgyorsításáról, az Országos Bírósági Hivatal mindkét javaslatot ismeri. Erről a hivatal elnöke beszélt a Pécsi Ítélőtábla összbírói értekezlete után.

Handó Tünde hozzátette: egy bizottság hamarosan a büntetőeljárási törvény korszerűsítésének irányelveit is kidolgozza.

– Hamarosan felállításra kerül egy-egy kodifikációs bizottság, amely alapjaiban írhatja át az eljárási szabályokat, és ezzel is megkönnyíti azt, hogy időszerűbben tudjuk elbírálni az ügyeket – jelentette ki Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!