2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:05

Belföld

Idén nem közlekednek a BKK hajói

A főpolgármesteri tanácsadók fizetésének egyharmadából üzemeltetni lehetne a teljes BKK hajó-flottát - így reagált Wintermantel Zsolt arra, hogy Karácsony Gergelyék spórolásra hivatkozva megszüntették a közhajózást a Dunán. A BKK fideszes igazgatósági tagja emlékeztetett: a főpolgármester korábban azt ígérte, hogy minden Budapestet érintő kérdésben kikéri a lakosok véleményét, de ez ebben az esetben sem történt meg.

  • Idén nem közlekednek a BKK hajói

A BKV vezérigazgatója a Telex-nek beszélt arról: a hajóközlekedtetés évi 300-500 millió forintos pluszköltséggel járt a BKV-nak, ezért döntöttek úgy, hogy ezt az összeget inkább az alaptevékenységekre költik.

Wintermantel Zsolt szerint ha a főpolgármesteren múlik, a későbbiekben sem lesz lehetőség használni a budapestiek és a külföldi turisták egyik közkedvelt utazási eszközét.

A BKK fideszes igazgatósági tagja emlékeztetett: Karácsony Gergely korábban azt ígérte, minden a fővárost érintő kérdésben kikéri a helyi lakosok véleményét, ugyanakkor ebben a témában ez nem így történt. Ez a Karácsony-féle párbeszéd - fogalmazott Wintermantel Zsolt.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!