2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Hú, ezt elb*sztam - a Momentum-elnök őszinte megnyilvánulása

A Momentumról az őszi ülésszak első napján derült ki, hogy a kulturális színvonal továbbra sem számít nekik, még a parlamentben sem.

  • Hú, ezt elb*sztam - a Momentum-elnök őszinte megnyilvánulása

Gelencsér Ferenc pártelnök hétfőn a parlamenti felszólalása végén elfelejtette, hogy mikrofonja még be van kapcsolva, így nem is türtőztette magát és önkritikát gyakorolt.

Hú, ezt elb*sztam 

- súgta oda momentumos párttársának, Bedő Dávidnak, így gyakorlatilag elismerte, hogy semmi értelme nem volt a szövegének.

Az Origo emlékeztetett, Orbán Viktor pedig így nyugtázta a felszólalást:

az ő hozzászólása reménytelen küzdelem az értelemmel, és ezzel nem tud mit kezdeni, szurkol neki. 

Véget vetne ennek a fajta ellenzéki politizálásnak az LMP. Ezt a párt frakcióvezető-helyettese jelentette ki az ülésszak kezdetekor. Kanász-Nagy Máté jelezte, tarthatatlannak tartják és szembe mennek ezzel a botrányos stílussal.

Az LMP azt a politikát fogja képviselni, ami markáns különbséget mutat ellenzéki vetélytársaival - tette világossá Kanász-Nagy Máté.

Ki vezethetné a pártot?

Komoly humánpolitikai hiányosságok vannak a Momentumban

- erről pedig már a Nézőpont Intézet vezető elemzője beszélt Vezércikk című műsorunkban. Boros Bánk Levente szerint a tagságnak most azzal a nehézséggel kell megküzdenie, hogy a fel tudjon mutatni a párt egy tehetséges vezetőt.

Szerintem most nagyon-nagyon komoly gondolkodás folyik abban a pártban arra vonatkozóan, hogy ki lehet-e még állítani bármilyen feladatra ezt a Gelencsér nevezetű figurát. Csak aztán akkor meg az a probléma, hogy akkor egy Fekete-Győr? Egy Donáth Anna? Egy Cseh Katalin: Akinek a családi cége ellen éppen uniós eljárás vagy vizsgálat folyik? Egészen komoly humánpolitikai hiátus van abban a pártban

- tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!