2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hétköznapi tündér - A Zsolnay család története

Következik:

Sajtóklub 04:00

Belföld

Hosszan sorolta Rétvári Bence, hogy gyermekvédelem ügyben mi mindent nem támogattak a baloldali pártok + videó

Hiteltelen a baloldal aggódása gyermekvédelem ügyében – erről beszélt a belügyminisztérium államtitkára. Rétvári Bence egy hosszú listát tett közzé azokról a kifejezetten gyermekvédelmi és pedofil ellenes jogszabályokról, amelyeket a dollárbaloldal az elmúlt években nem szavazott meg.

  • Hosszan sorolta Rétvári Bence, hogy gyermekvédelem ügyben mi mindent nem támogattak a baloldali pártok + videó

"Tucatnyi alkalommal szavazhattak volna, a gyermekvédelem mellett."

A baloldal által elszalasztott lehetőségekről beszélt a HírTV-nek a Belügyminisztérium államtitkára. Rétvári Bence kiemelte, számtalanszor bizonyíthatták volna, hogy valóban a gyermekek védelme a fontos, de nem tették.Közösségi oldalán egy hosszú, de korán sem teljes listát tett közzé azokról a gyermekvédelmi jogszabályokról, amelyeket nem szavaztak meg a baloldali képviselők. Rétvári Bence kiemelte, ebből is látszik, hogy az elmúlt 10 évben a baloldal számára mindig fontosabb volt a kormány támadása, mint a gyermekek védelme. 

Az államtitkár hozzátette: "Nem támogatták a pedofil nyilvántartásnak a bevezetését, nem támogatták a szigorított bűncselekményeket a pedofilokkal szemben, nem támogatták a gyermekpornográfia elleni sokkal szigorúbb szankcióknak a bevezetését. Azt sem támogatták, hogy a gyermekek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmények súlyosabb esetei soha ne évüljenek el. A gyermekvédelmi törvény elutasítása után annak szigorítását támadja a baloldal - erről ír a Magyar Nemzet. A lap szerint noha a kormány, a kormánypártok tovább szigorítanák a gyermekvédelmi rendszert, a baloldal ebben sem lenne partner."

A képmutató és kétszínű baloldal ott majd vitézkedhet. Na ott majd lehet kapaszkodni. - ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök a szombati évértékelőn azzal kapcsolatban, hogy a gyermekvédelmi rendszer szigorítása kapcsán a baloldali képviselők bebizonyíthatják, hogy valóban a gyermekek az első számukra is. Erre már a tavaszi ülésszakban lehetőségük lesz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!