2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:05

Belföld

Horváth László: Heten csatlakoztak a szolidaritási petícióhoz Gyöngyöspatáról

A gyöngyöspataiak 99,7 tized százaléka nem írta alá Setét Jenő, roma polgárjogi aktivista petícióját - ezt írta közösségi oldalán Horváth László, a térség Fideszes országgyűlési képviselője. Ez azt jelenti, hogy a közel 2500 lélekszámú városnak mindössze hét lakója csatlakozott a kezdeményezéshez. Az összes 1640 aláíró között viszont olyan politikusok is szerepelnek, akik még soha nem jártak Gyöngyöspatán: többek között Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője, Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, Arató Gergely egykori MSZP-s oktatási államtitkár, Horváth Aladár a Roma Parlament elnöke és Vágó István DK-s politikus is szerepel – tette hozzá Horváth László.

  • Horváth László: Heten csatlakoztak a szolidaritási petícióhoz Gyöngyöspatáról

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!