2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Hornung Ágnes: Isten éltesse az apákat!

A kormány több intézkedéssel segíti, hogy a férfiak apaként is kiteljesedhessenek. Isten éltesse az apákat! - írta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára a Facebook-oldalán vasárnap közzétett bejegyzésében.

  • Hornung Ágnes: Isten éltesse az apákat!

Hornung Ágnes emlékeztetett: június harmadik hétvégéje az apák napja, amelyet évről évre egyre több családban ünnepelnek.

Az államtitkár hangsúlyozta: köszönet illet minden férfit a családjáért végzett munkáért és a gyermeknevelésben vállalt szerepéért.

Magyarország kormánya több intézkedéssel is segíti, hogy a férfiak apaként is kiteljesedhessenek, mivel szerepük a gyermekek fejlődésében, személyiségük kialakulásában kimagasló jelentőségű, a család a férfiaknak is testi-lelki egészségvédő tényező, a családon belüli feladatmegosztás pedig könnyebbé teszi a gyermeket nevelők mindennapjait - írta Hornung Ágnes.

Kitért arra is, hogy a kormány a mostani háborús időkben is megőrzi Európa egyik legalacsonyabb személyi jövedelemadóját és a családi adókedvezményt, valamint védelmet nyújt a családtámogatásoknak, amelyek az édesapák életét is jelentősen könnyítik.

Minderről részletek a kormány oldalán olvashatók.

BORÍTÓKÉP: Hornung Ágnes Facebook-oldala

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!