2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:00

Belföld

Hollik István: Egyre mélyebbre süllyed a dollárbaloldal

Egyre mélyebbre süllyed a dollárbaloldal a guruló dollárok ügyében - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója.

  • Hollik István: Egyre mélyebbre süllyed a dollárbaloldal

Hollik István emlékeztetett: valaki hazudik az ügyben, hiszen egymásnak ellenkező állításokat tesznek a baloldali politikusok. Kifejtette: Korányi Dávid, Karácsony Gergely tanácsadója és az Action for Democracy ügyintézője korábban azt állította, hogy kizárólag magyar emberek adhattak támogatást az álcivil szervezetnek, addig Márki-Zay Péter már azt hangoztatta, hogy nem csak a magyarok körében gyűjtöttek adományokat. Kiderült az is, hogy valójában nem kellett megadni az útlevélszámokat az adományozáshoz és az is világossá vált, hogy intézményi támogatások is érkeztek.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!