2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Csodálattal és hálával

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Hollik István: Egyre mélyebbre süllyed a dollárbaloldal

Egyre mélyebbre süllyed a dollárbaloldal a guruló dollárok ügyében - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója.

  • Hollik István: Egyre mélyebbre süllyed a dollárbaloldal

Hollik István emlékeztetett: valaki hazudik az ügyben, hiszen egymásnak ellenkező állításokat tesznek a baloldali politikusok. Kifejtette: Korányi Dávid, Karácsony Gergely tanácsadója és az Action for Democracy ügyintézője korábban azt állította, hogy kizárólag magyar emberek adhattak támogatást az álcivil szervezetnek, addig Márki-Zay Péter már azt hangoztatta, hogy nem csak a magyarok körében gyűjtöttek adományokat. Kiderült az is, hogy valójában nem kellett megadni az útlevélszámokat az adományozáshoz és az is világossá vált, hogy intézményi támogatások is érkeztek.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szánthó Miklós: Engedtessék meg, hogy mi ebből ne kérjünk idehaza

Szánthó Miklós: Engedtessék meg, hogy mi ebből ne kérjünk idehaza

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatójának Facebook bejegyzése annak kapcsán, hogy Nelson Piquet-t, a Forma-1 korábbi háromszoros világbajnokát egy brazil bíróság 342 millió forintnyi bírság megfizetésére kötelezte, mert a taláros testület szerint rasszista és homofób kijelentéseket tett.
„Gyurcsány egy bunkó paraszt, érted?!”

„Gyurcsány egy bunkó paraszt, érted?!”

Gyurcsány Ferenc egy bunkó paraszt, érted?! – fogalmazott Gansperger Gyula a Városháza eladásáról szóló egyeztetések egyikén. Ez azokból a vágatlan hangfelvételekből derül ki, amelyeket korábban Anonymus juttatott el a hatóságokhoz.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!