2020. július 5.,
vasárnap, Emese, Sarolta napja

Hollik István: Az ellenzék a kitalált orosz beavatkozás helyett saját magában kellene, hogy keresse a kudarca okát

2019. május 26., vasárnap 15:27

A bevándorláspárti brüsszeli elit leváltáshoz szükséges változás és a patkányozó balliberális ellenzéknek megadható legjobb válasz érdekében egyaránt fontos, hogy minél többen vegyenek részt az EP választáson, a szavazatukat a Fidesz-KDNP-re adva – mondta el a 888.hu-nak nyilatkozva Hollik István. A kormányszóvivő nevetségesnek tartja, hogy a balliberális pártok és média már most elkezdték az ellenzék gyenge szereplését egy kitalált orosz beavatkozásra ráfogni.

Vincze Viktor Attila: A várakozásokat felülmúlóan magasak az eddig megismert részvételi adatok az EP választáson. Este hét óráig lehet még szavazni. Miért fontos, hogy elmenjen az, aki még nem adta le a voksát?

Hollik István: Akik a Fidesz-KDNP-t támogatják, azok fontosnak tartják, hogy ott legyenek a választáson, mert látják, hogy mekkora a tétje ennek a választásnak. Magyarország most jó úton halad. Gyarapszik miközben egy biztonságos erős ország. Ahhoz, hogy tovább tudjunk haladni a saját utunkon, amit már több választáson is kijelöltünk magunknak, ahhoz ara van szükség, hogy Európa is erős legyen. Ha Európa nem lesz erős, akkor az Magyarország számára egy kockázatot jelent. Mi nem tudunk tovább erősödni, tovább olyan ütemben és iramban növekedni, ahogy szeretnénk, hogyha Európa gyenge lesz. Ha nem ad határozott és egyenes választ a bevándorlás kérdésére, ha nem védi meg a határait, nem védi meg azt a kultúrát, amelyen az európai élet alapszik. Éppen ezért Magyarország szempontjából is elsődleges fontosságú, hogy az Európai Unióban változás álljon be. Ahhoz, hogy változás legyen, és hogy leváltható legyen a brüsszeli elit, ehhez a lehető legtöbbünknek szavaznia kell az uniós voksoláson. Az a fontos, hogy Orbán Viktor egy erős felhatalmazást kaphasson a választóktól most, amivel aztán Brüsszelben képes lehet fontos döntések meghozatalát elérni.

Vincze Viktor Attila: A 3 millió magyart lepatkányozó szocialista Bangónét az MSZP elbújtatta az elmúlt hetekben. A magas részvételi arány mellett leadott minél több Fidesz-KDNP támogató szavazat viszont elérheti akár talán még azt is, hogy Bangónét a szocik már ne is próbálják meg visszahozni a magyar pártpolitikai közéletbe?

Hollik István: Az elmúlt hetek ellenzéki sértegetéseire egyértelműen az a legjobb válasz ha minél többen részt vesznek az EP választáson és a Fidesz-KDNP-re szavaznak. Ezzel lehet megmutatni a legjobban Bangóné Borbély Ildikónak és mindenki másnak aki sértegette a Fidesz-KDNP szavazóit, hogy mi hogyan is gondolkodunk. Nekünk Magyarország az első. Ugyanakkor mi nem vagyunk hajlandóak eltűrni, hogy mások patkányozással vagy bármilyen más módon, minősíthetetlen hangnemben sértegessenek minket.

Vincze Viktor Attila: A balliberális média a várható magyarországi ellenzéki kudarc kimagyarázására amerikai példákat követve már az európai uniós választás előtt napokkal elkezdett az uniós választást állítólag befolyásolni akaró és pontosan nem megnevezett orosz szándékokról beszélni. Arról van szó most nálunk is, hogy amikor végképp elfogynak a balliberálisok érvei, akkor világszerte utolsó mentsvárként mindig az oroszokra hivatkozó összeesküvés elméletekkel jönnek?

Hollik István: Ez nevetséges, hiszen éppen most Amerikában derült ki az, hogy két éven át teljesen értelmetlenül és eredménytelenül támadták hasonló, valótlan vádakkal Donald Trump elnököt. A balliberálisok több ezer munkaórát öltek abba teljesen feleslegesen, hogy megpróbálják rábizonyítani minden alap nélkül Donald Trumpra azt, mintha összejátszott volna Oroszországgal a megválasztása érdekében. Ezekről az amerikai vádakról már bebizonyosodott, hogy mind hazugság volt és a hasonló magyarországi vádak is hazugságok. Egyébként pedig a magyar ellenzéknek a gyakorlatilag teljes vereséget jelentő gyenge uniós választási szereplésének az okát azt nem a képzeletbeli orosz befolyást emlegetve kellene keresnie a balliberálisoknak, hanem sokkal inkább a saját elhibázott politikájukban.

888.hu