2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Híradó 23:00

Belföld

Hollik István: A dollárbaloldalt nem érdekli a magyar emberek véleménye

A "dollárbaloldalt" nem érdekli a magyar emberek véleménye - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez kedden eljuttatott videóüzenetben.

  • Hollik István: A dollárbaloldalt nem érdekli a magyar emberek véleménye

Hollik István azt mondta: idén új helyzet alakult ki a migrációval kapcsolatban; Magyarország kettős nyomás alatt áll: keletről a háború, délről az illegális bevándorlás miatt.

Természetesen Magyarország minden segítséget megad a háború elől Ukrajnából menekülő embereknek. El is indította az ország történetének legnagyobb humanitárius segítségnyújtási akcióját, azonban az illegális bevándorlásra továbbra is nemet mond - tette hozzá a kormánypárti politikus.

A migrációs nyomás 2022-ben fokozódott, az Európába irányuló migráció ugyanis nem hogy nem ért véget, hanem egyre erősebb - hangsúlyozta Hollik István, hozzátéve, milliók tartanak és milliók készülnek Európa felé. Ezt jelzi az is, hogy idén a tavalyinál kétszer többen, 260 ezren próbáltak illegálisan bejutni Magyarországra, és az elfogott embercsempészek száma is nőtt az elmúlt évekhez képest, csaknem 2 ezer embert fogtak el a hatóságok embercsempészet miatt - ismertette.

Úgy folytatta, ennek ellenére a "dollárbaloldal" politikusai többször elmondták, mit tennének ők a migrációval, ha hatalomra kerülnének: lebontanák a határkerítést, szabad utat engednének az illegális bevándorlásnak, a "guruló dollárokért cserébe sorra teljesítenék a Soros-birodalom és Brüsszel megrendeléseit, együtt tennék az illegális migrációt legálissá".

A "dollárbaloldalt" nem érdekli a magyar emberek véleménye, hiszen a magyar emberek többször is elmondták, hogy az illegális bevándorlásból nem kérnek, ők azt ennek ellenére továbbra is támogatják - hangoztatta a fideszes politikus.

"A Fidesz-KDNP-nek viszont továbbra is a magyar emberek biztonsága az első, és 2023-ban is azon fogunk dolgozni, hogy megvédjük Magyarország határait" - mondta Hollik István.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!