2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Hollik: A bevándorláspárti erők fokozni fogják a hazánk elleni támadásokat

A bevándorláspárti erők a Soros-hálózattal együttműködve fokozni fogják Magyarország elleni támadásaikat 2019-ben – jelentette ki Hollik István kormányszóvivő a kormány Facebook-oldalára pénteken feltöltött videofelvételen.

  • Hollik: A bevándorláspárti erők fokozni fogják a hazánk elleni támadásokat

Hollik István azt mondta, „ ennek első jeleit már láthattuk erőszakos utcai tüntetések formájában”. Úgy fogalmazott: azért támadják Magyarországot, mert az egész bevándorláspárti politika útjában áll, ráadásul egyre több szövetségese is van ez ügyben.

„Azért támadják a bevándorlásellenes nemzeti kormányt, hogy elmozdítsák azt, és Soros embereit ültessék a hatalomba, akik szó nélkül végrehajtják a migránsok beengedését és a nemzeti szuverenitás föladását” – hangoztatta a kormányszóvivő, aki szerint, ha a májusi európai parlamenti (EP) választásokon ismét a bevándorláspártiak kerülnek többségbe, Európa bevándorlókontinensé válik. 

A bevándorláspártiak javaslatai már „ott vannak a brüsszeli döntéshozók asztalán”, és e javaslatok célja, hogy „fokozzák, felgyorsítsák és megkönnyítsék a migránsok beáramlását Európába” – tette hozzá Hollik István.

Fidesz: A szocialisták egyre nyíltabban Soros érdekeit képviselik

 A Fidesz szerint a szocialisták is egyre nyíltabban Soros és a bevándorláspártiak érdekeit képviselik és saját hazájukat támadják meg. Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója ezt arra reagálva közölte, hogy Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője sajtótájékoztatón azt mondta, a kormány hazudik a Sargentini-jelentés állításait cáfoló dokumentumban.

A nagyobbik kormánypárt álláspontja szerint Ujhelyi István és a többi magyar balliberális európai parlamenti képviselő saját hazájukat támadták meg, amikor a Sargentini-jelentést megszavazták. A jelentés egyetlen célja, hogy megbélyegezze Magyarországot és a magyar embereket, amiért nem akarják, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon. „Magyarországnak olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége, akik a magyar embereket, és nem Brüsszelt és Sorost képviselik” – szögezte le reagálásában Hidvéghi Balázs.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Menczer Tamás: Megvan a 20.000 aláírás! + videó

Menczer Tamás: Megvan a 20.000 aláírás! + videó

Néhány óra alatt összegyűjtötte az európai parlamenti választáshoz szükséges húszezer aláírást a Fidesz–KDNP - jelentette be a kormánypártok kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás azt mondta: a munkát folytatják, a cél, hogy minél több emberhez jussanak el.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A pécsi buszok járműcseréje bíróságon végződött + videó

A pécsi buszok járműcseréje bíróságon végződött + videó

Április 30-án hirdeti ki másodfokú határozatát a Pécsi Ítélőtábla, a buszos ügy néven ismert perben. A vádirat szerint az eredeti árnál 666 millió forinttal többért vett Pécs használt tömegközlekedési járműveket. Első fokon a vádlottakat felmentették.
Megvan Csire Zsuzsi temetésének időpontja

Megvan Csire Zsuzsi temetésének időpontja

A múlt hétfőn elhunyt Csire Zsuzsi, a szívbeteg debreceni lány. A tragédiát követően, pénteken az édesanyja a közösségi oldalán tette közzé, hogy mikor lesz a fiatal lány végső búcsúztatása - írja a haon.hu.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!