2021. 09. 28. Kedd Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:00

Belföld

Varga Judit: A Sargentini-jelentés egy silány fércmunka

Európa bevándorlás-ellenesei frusztráltak amiatt, hogy a Sargentini-jelentés sorsa nem a kedvük szerint alakul – jelentette ki Varga Judit a Magyar Időknek adott évértékelő interjújában.

Az uniós kapcsolatokért felelős államtitkár úgy fogalmazott: nem titok, hogy a Sargentini-jelentés egy silány fércmunka. Szerinte, ha Magyarországról van szó, Judith Sargentini, Guy Verhofstadt és Frans Timmermans mindannyian használják az álhír-terjesztés eszközét.

Varga Judit úgy véli, hogy a magyar embereket leginkább az identitás, a migráció és a biztonság kérdése foglalkoztatja.

A teljes interjú a Magyar Időkben.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Magyar-horvát infrastruktúra-fejlesztés

Fejleszteni kell a Magyarországot Horvátországgal összekötő infrastruktúrát, mert a határ menti együttműködés dinamikusabbá tétele elősegíti a gyors újraindítást - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Nagykanizsán. 2021. szeptember 28.

Az Országgyűlés folytatja munkáját

Az inflációról és az ellenzéki előválasztásról is beszéltek ellenzéki képviselők napirend előtt az Országgyűlésben. 2021. szeptember 28.

Megkapta Biden a harmadik oltást

Az amerikai TV társaságok kamerái előtt vette fel a harmadik, koronavírus elleni vakcinát az amerikai Egyesült Államok elnöke. 2021. szeptember 28.

Legfrisebb híreink

Szemétből divat

A divatipar is egyre komolyabban fordul az újrafelhasznált anyagok használatához, hiszen ma már trendi az ökotudatosság.

Lagzi Lajcsi a piacon

A zenész néhány óra leforgása alatt közel 2 millió forintot gyűjtött össze, melyet jótékony célra fordít.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!