2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Belföld

Hollik: A Fidesz telefonon és személyesen is szavazásra biztat

Hollik István kiemelte: az elmúlt hetekben járták az országot, és több mint kétszáz helyszínen negyvenezer emberrel tudtak találkozni.

  • Hollik: A Fidesz telefonon és személyesen is szavazásra biztat

Hozzátette:

látták és hallották, hogy a magyar emberek számára most az a legfontosabb, hogy Magyarország kimaradjon a háborúból.

A kommunikációs igazgató szerint a választás tétje: háború vagy béke, fejlődés vagy rombolás, „előre megyünk vagy hátra”.

Ezért szombattól képviselőjelöltjeikkel és több mint tízezer aktivistával telefonon és személyesen keresik fel az embereket, arra kérve őket, hogy az ország békéjének és biztonságának megőrzése érdekében menjenek el április 3-án szavazni és válasszák a Fidesz–KDNP-t – mondta Hollik István.

Úgy fogalmazott:

nem engedhetik meg, hogy Gyurcsány Ferencék belerángassák az országot ebbe a háborúba, és ezzel veszélyeztessék azokat a közös eredményeket, amelyeket az elmúlt években elértek.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!