2021. május 14.,
péntek, Bonifác napja

HírTV HD minőségben!

2021. február 8., hétfő 11:07

A HírTV február 1-től bővíti szolgáltatását, és a jelenlegi SD adás mellett már sokkal jobb minőségben, Full HD-ben is sugározza műsorait.

A lapostévék elterjedésével egyre általánosabbá vált az úgynevezett HDready és Full HD felbontások támogatása. A televíziózási szokások és igények is egyre inkább a HD minőséget követelik meg a szolgáltatóktól. A hagyományos SD felbontásban a kép nagyjából 400 ezer képpontból áll össze, ezzel szemben a Full HD felbontás 5-ször több, több mint 2 millió képpontból áll. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kép láthatóan élesebb és részletgazdagabb. A kontúrvonalak és képátmenetek sokkal szebbek és élesebbek, a kisebb feliratok is jól olvashatóvá válnak. A nagyobb képernyőkön is szép éles marad a megjelenítés. Összességében a tévénézés élménye jelentősen jobb HD minőségben.

Győződjön meg saját szemével a különbségen, fogja meg az alábbi csúszkát és jobbra-balra húzva láthatja az SD-HD közötti különbséget, ami már ilyen kis méretben is jól érzékelhető:

 A digitális műsorszórásnak köszönhetően a HD technológia már a legtöbb háztartásban elérhető. Amennyiben Ön még nem HD minőségben nézi a HírTV adását, kérje most szolgáltatójától és tapasztalja meg a 21. század képvilágát.

 Telefonos szolgáltatói elérhetőségek:

Vodafone: 06 70 700 1270           

Telekom: 1414                            

UPC Direct: 06 30 791 0000                                  

Digi TV: 1272