2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Belföld

HírTV HD minőségben!

A HírTV február 1-től bővíti szolgáltatását, és a jelenlegi SD adás mellett már sokkal jobb minőségben, Full HD-ben is sugározza műsorait.

  • HírTV HD minőségben!

A lapostévék elterjedésével egyre általánosabbá vált az úgynevezett HDready és Full HD felbontások támogatása. A televíziózási szokások és igények is egyre inkább a HD minőséget követelik meg a szolgáltatóktól. A hagyományos SD felbontásban a kép nagyjából 400 ezer képpontból áll össze, ezzel szemben a Full HD felbontás 5-ször több, több mint 2 millió képpontból áll. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kép láthatóan élesebb és részletgazdagabb. A kontúrvonalak és képátmenetek sokkal szebbek és élesebbek, a kisebb feliratok is jól olvashatóvá válnak. A nagyobb képernyőkön is szép éles marad a megjelenítés. Összességében a tévénézés élménye jelentősen jobb HD minőségben.

Győződjön meg saját szemével a különbségen, fogja meg az alábbi csúszkát és jobbra-balra húzva láthatja az SD-HD közötti különbséget, ami már ilyen kis méretben is jól érzékelhető:

 A digitális műsorszórásnak köszönhetően a HD technológia már a legtöbb háztartásban elérhető. Amennyiben Ön még nem HD minőségben nézi a HírTV adását, kérje most szolgáltatójától és tapasztalja meg a 21. század képvilágát.

 Telefonos szolgáltatói elérhetőségek:

Vodafone: 06 70 700 1270           

Telekom: 1414                            

UPC Direct: 06 30 791 0000                                  

Digi TV: 1272                           

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!