2019. július 18.,
csütörtök, Frigyes napja

Hidvéghi Balázs: A DK nekiment a magyaroknak

Hír TV

2019. április 15., hétfő 19:20

Gyurcsányék nekimentek a magyar embereknek, amiért nem akarnak migránsokat - ezt mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója a Demokratikus Koalíció EP-kampánynyitója kapcsán.

A Fidesz kommunikációs igazgatója a tegnapi, Demokratikus Koalíció EP-kampánynyitója kapcsán arról beszélt, hogy újra egyértelművé vált, a Gyurcsány párt támogatja a bevándorlást. Hidvéghi Balázs azt is mondta, hogy a DK elnöke beszédében odáig ment, hogy lehordta a szavazókat, mert kiállnak Magyarország biztonságáért és a határvédelemért.

„Látható, hogy Gyurcsányék át akarják erőltetni Brüsszel és a Soros-birodalom teljes bevándorláspárti programját, és ezzel veszélybe sodornák az ország biztonságát. Erről szól az Európai Egyesült Államok terve. Május 26-án nemet kell mondanunk a bevándorlásra, és meg kell állítanunk a bevándorláspárti erőket, köztük Gyurcsány Ferencet és a feleségét is, mert ha ők kerülnének helyzetbe és hatalomra, az egyet jelentene a bevándorlás támogatásával és a migránsok betelepítésével.” - mondta Hidvéghi Balázs a Fidesz kommunikációs igazgatója. 

Hír TV