2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Belföld

Hidvéghi Balázs: A DK nekiment a magyaroknak

Gyurcsányék nekimentek a magyar embereknek, amiért nem akarnak migránsokat - ezt mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója a Demokratikus Koalíció EP-kampánynyitója kapcsán.

  • Hidvéghi Balázs: A DK nekiment a magyaroknak

A Fidesz kommunikációs igazgatója a tegnapi, Demokratikus Koalíció EP-kampánynyitója kapcsán arról beszélt, hogy újra egyértelművé vált, a Gyurcsány párt támogatja a bevándorlást. Hidvéghi Balázs azt is mondta, hogy a DK elnöke beszédében odáig ment, hogy lehordta a szavazókat, mert kiállnak Magyarország biztonságáért és a határvédelemért.

„Látható, hogy Gyurcsányék át akarják erőltetni Brüsszel és a Soros-birodalom teljes bevándorláspárti programját, és ezzel veszélybe sodornák az ország biztonságát. Erről szól az Európai Egyesült Államok terve. Május 26-án nemet kell mondanunk a bevándorlásra, és meg kell állítanunk a bevándorláspárti erőket, köztük Gyurcsány Ferencet és a feleségét is, mert ha ők kerülnének helyzetbe és hatalomra, az egyet jelentene a bevándorlás támogatásával és a migránsok betelepítésével.” - mondta Hidvéghi Balázs a Fidesz kommunikációs igazgatója. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Összeomolhatnak Magyar Péter néppárti álmai + videó

Összeomolhatnak Magyar Péter néppárti álmai + videó

A Tisza Párt alapítója egy elnyomó rendszert szolgált ki és a CÖF-CÖKA ebben az ügyben levelet is írt az összes néppárti képviselőnek, ha lehet tartsák magukat a saját álláspontjukhoz, miszerint az Európai Néppárt nem támogat senkit, ha kiszolgálta a kommunista diktatúrát - derül ki a Vezércikkből.
Reagált az adóhatóság Karácsony Gergely kirohanására

Reagált az adóhatóság Karácsony Gergely kirohanására

A politikus azután fakadt ki, hogy házkutatást tartott a Nemzeti-Adó és Vámhivatal Karácsony Gergely jogi főtanácsadójánál és ügyvédjénél. Nem mellesleg a nyomozók nemrégiben a Mediawork szerkesztőségében is jártak, ahol nagy mennyiségű iratot foglaltak le.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!