2023. 03. 26. Vasárnap Emánuel napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Hidegfront: volt, ahol 20 fokot zuhant a hőmérséklet

Ma is tart a kárelhárítás Hajdúszoboszlón, ahol szombat este alma nagyságú jég esett. Mintegy 100 ház sérült meg a viharban. Fák dőltek a vezetékekre, így sok utcában nem volt áram. Jelentős károkat okozott a vihar Pocsajban és Konyáron is. A tűzoltók egész éjjel dolgoztak.

Menet közben zuhant a fa egy autóra szombat este Hajdúszoboszlón. A sofőr egyedül utazott, rendőrök segítettek neki kiszállni. Este fél hat körül kezdődött a vihar. Sokan futva menekültek az eső elől. Az utcákon a kocsik küszöbéig ért a víz.


Egész éjjel dolgoztak a tűzoltók. Sok házban nem volt áram, ugyanis fák dőltek a vezetékre. 12 tűzoltóegység dolgozott egész éjszaka. A szomszéd megyéből is kértek segítséget. Az elsődleges felmérések szerint mintegy 100 ház sérült meg. „Ahogy kiérkeztem a helyszínre, látható volt, hogy a síkpalafedésű házakban szinte mindenhol kár keletkezett” – mondta a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese.

A mentést az éjszakai eső és a sötétség is nehezítette Hajdúszoboszlón.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Párbeszéd-Zöldek néven folytatja munkáját a Párbeszéd

Párbeszéd-Zöldek néven folytatja munkáját a Párbeszéd

Párbeszéd-A Zöldek Pártja, vagy röviden Párbeszéd-Zöldek néven folytatja munkáját a Párbeszéd, listavezetőjük az európai parlamenti választáson Jávor Benedek lesz - ismertették szombati kongresszusuk döntéseit a párt társelnökei vasárnap, online is közvetített rendezvényükön.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!