2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Belföld

Hiába kaptak többletforrást a háziorvosok

Hiába kaptak az államtól pluszjuttatást a háziorvosok, nem emelték a védőnők, az ápolók, illetve az asszisztensek bérét – tudta meg a Magyar Nemzet.

A 14 százalékos finanszírozási többletet novemberben kapták meg a praxisok, a bejelentésnél az egészségügyi államtitkár azt kérte az alapellátási vállalkozás vezetőitől, hogy a pénzt béremelésre fordítsák. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara és a Magyar Védőnők Egyesülete közös felméréséből azonban az derül ki, hogy mindössze a szakdolgozók 4 százalékának emelték meg a fizetését, 96 százalék semmit sem kapott. Egy átlagos rendelő a többletfinanszírozással 70-80 ezer forinttal jutott nagyobb bevételhez.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Leállítja a magyar baloldal támogatását a Soros-hálózat?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!