2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 03:40

Belföld

Hétfőtől járja az országot a Fidesz–KDNP

Május 5-én indul a Fidesz-KDNP országos kampánykörútja az európai parlamenti választások előtt.

A kormánypártok vezető politikusai és EP-képviselőjelöltjei 120 vidéki és budapesti helyszínen tartanak majd lakossági fórumokat és választási gyűléseket. A május 18-ig tartó országjárás célja, hogy olyan képviselők jussanak ki Brüsszelbe, akik kiállnak a magyar érdekekért az unióban, valamint fellépnek a baloldali, és a jobboldali szélsőségesek ellen is.

– Nem akarjuk azt, hogy az Európai Unió beleszóljon abba, hogy hogyan főzzük a pálinkát, nem akarjuk azt, hogy meghatározzák, hogy mennyi akácfát ültethetünk Magyarországon, ezekben a kérdésekben és számos más kérdésben magunknak tartjuk fent a döntési jogot. Megvédjük a rezsicsökkentést, megvédjük a magyar földet és megvédjük azokat az egyéb intézkedéseket amelyeket az utóbbi időben hoztunk, és amelyek a magyar emberek érdekeit szolgálják – mondta Hidvégi Balázs EP képviselő-jelölt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!