2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

A Miniszterelnökség helyreigazítást kér a Financial Timestól

Helyreigazítást kér a Miniszterelnökség a brit Financial Timestól – mondta Kumin Ferenc a Hír Televízió Magyarország élőben című műsorában.

A Miniszterelnökség helyettes államtitkára szerint a lap meghamisította a brit külügyminiszter beszédéről szóló tudósítást. A cikk szerzője ugyanis úgy fogalmazott, mintha William Hague bírálta volna Magyarországot a londoni polgármester húsvéti bankettjén.

„A brit újságírók etikai kódexében is szerepel, nem túl meglepő módon, hogy a véleményt és a tudósítást élesen el kell választani egymástól. Itt totálisan elmulasztotta ez az újságíró. Elég könnyen tudok erre hivatkozni, amikor helyreigazítást kérek. Én azt gondolom, hogy meg fogjuk kapni ezt a helyreigazítást a jövő héten” – mondta a helyettes államtitkár.

Tekintse meg a Kumin Ferenccel készült teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!