2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Napi aktuális 08:05

Belföld

Hazugságszámláló: elhatalmasodott a hazugságspirál Karácsony Gergely körül

Teljesítmény helyett sorozatos hazugságok jellemzik Karácsony Gergelyt. Legutóbb azt állította, zsaroló SMS-eket kapott Gyurcsány Ferenctől, később azonban ugyanezekről az üzenetekről azt mondta, hogy csak beszólogatások voltak. Budapest főpolgármestere korábban angol nyelvtudásáról, doktori címéről és adjunktusi fizetéséről is sem mondott igazat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Nagy siker az oltási akcióhét

Kétszer annyian szeretnének oltást kapni a regisztráció nélküli heteken a pécsváradi oltóponton, mint korábban. Az első oltást felvevők aránya 15 százalék volt, ami az országos átlag másfélszerese.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!