2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Híradó 23:05

Belföld

Haveri cégeknek tejelt L. Simon kabinetfőnöke

Tízmilliókat fizetett ki haveri cégeknek az az állami társaság, amelyet a Miniszterelnökség államtitkárának, L. Simon Lászlónak a kabinetfőnöke vezet – írja a Népszabadság.

A Hornyák Tibor által irányított Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft.-től 23, illetve 24 millió forintot kaptak propagandacélokra olyan vállalkozások, amelyek Hornyák korábbi munkatársaihoz köthetők. A meghívásos pályázaton versenytársak nem voltak. A 25 millió forint alatti megbízásokkal a nonprofit kft. elkerülte a nyílt versenypályázat kiírását. Nemcsak a kabinetfőnök, hanem az államtitkár is a bizalmasaival dolgoztat. Tavaly augusztusban ugyanez az üzleti kör nyert el több mint kilencmillió forintot egy szintén meghívásos kommunikációs tenderen. A pályázatot a Velencei-tó és Térsége Fejlesztési Tanács írta ki, amelyet akkoriban L. Simon László, a környék parlamenti képviselője vezetett.

Hornyák cáfol

A Hír Televíziónak cáfolta Hornyák Tibor a Népszabadság állításait. L. Simon László kabinetfőnöke szerint a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. a törvényeknek megfelelően működik.

„Azt tudni kell, hogy minden egyes teljesítésünk és feladatellátásunk mindig sikeresen, megfelelő minőségben, megfelelő ár-érték arányban történik, tehát azok az állítások, amelyek a cikkben vannak, hogy ezek gyanús kifizetések lennének, ezek messze nem fedik a valóságot” – fogalmazott Hornyák Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!