2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szinbád

Következik:

Híradó 23:00

Belföld

Hatvanan nem szólaltak fel tavasszal a parlamentben

Hatvan képviselő nem szólalt fel a parlament tavaszi ülésszakán, kétszer annyian, mint az előző években.

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök egyszer sem szólalt meg, de a Miniszterelnökséget vezető Lázár Jánosnak sem volt felszólalása a Házban. Az idei félévben legtöbbször Fónagy János, a fejlesztési minisztérium államtitkára szólalt fel, a leghosszabban – csaknem tizennégy órán át – a jobbikos Staudt Gábor beszélt. Orbán Viktor miniszterelnök harminckilencszer szólalt fel, és összesen majdnem két órát beszélt, minden esetben napirend előtt, vagy az azonnali kérdések és válaszok órájában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!