2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Közelünkben a Kelet 03:00

Belföld

Hátrányos helyzetű gyerekeknek gyűjt a FICSAK

  • Hátrányos helyzetű gyerekeknek gyűjt a FICSAK

A siket és nagyothalló gyermekeknek gyűjt idén A Fiatal Családosok Klubja december elsejei adventi vásárán. A befolyó összegből a Jel Alapítványt támogatják, a szervezet pedig a jelnyelvi játszótér programjára fordítja majd a pénzt, amelynek lényege, hogy elterjesszék a jelnyelvet a siket és nagyothalló, valamint az ép hallású gyerekek körében. Az adventi vásárt a Millenáris Parkban rendezik meg.

„A mostani kezdeményezésnek az a célja, hogy hívjuk fel a figyelmet egy közös ügyre, illetve, hogy hívjuk fel a figyelmet az önkéntesség fontosságára. Közeledik a karácsony, a karácsony a szeretet ünnepe, a gyermekek ünnepe, a születést ünnepeljük karácsonykor, és ilyenkor, advent közeledtével hangolódunk rá a karácsonyi időszakra. Ilyenkor előtérbe kerül az is, hogy az ember nem csak a saját szűk környezetére tud odafigyelni, hanem, a tágabb környezetére is” – mondta Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

A Vezércikk mai adásában többi között szó volt Clark tábornok a Soros-hálózatot leleplező rejtélyes videójáról, a baloldal 860 millió forintba kerülő kéretlen sms-eiről, Gyurcsány fenyegetőzéséről és a bővítéspárti magyar EU-elnökségről.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!