2024. 03. 02. Szombat Lujza napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 05:00

Belföld

Hatalmas nézettséget ért el a HírTV a CPAC Hungary közvetítése alatt

Újra nézettségi rekordokat döntött a HírTV. Csatornánk 500 műsorpercet közvetített a CPAC Hungary Konzervatív Politikai Akciókonferenciáról. A világ legnagyobb republikánus rendezvényén többek között olyan közismert személyek vettek részt mint Matt Schlapp, az American Conservative Union elnöke, vagy Donald Trump, az Egyesült Államok volt elnöke.

  • Hatalmas nézettséget ért el a HírTV a CPAC Hungary közvetítése alatt

Csaknem 500 műsorpercet közvetített a HírTV a CPAC Hungary, Konzervatív Politikai Akciókonferencia helyszínéről. Operatőrök, technikusok rendezők és szerkesztők hetekig készültek a közvetítésre. Nézőink egy külön erre az alkalomra épített stúdióból láthattak beszélgetéseket amelyet Gajdics Ottó és Tóth Gábor kollégáink készítettek a meghívott vendégekkel. Közben a híradó riporterei óránként tudatosítottak a rendezvényről.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Arat a kolera

Arat a kolera

Tanzániában legkevesebb 26 ember életét követelte a kolera, amelynek járványa a kelet-afrikai ország tíz régióját sújtotta január 5. és február 8. között - közölte a helyi egészségügyi minisztérium.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!