2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Belföld

Hatalmas nézettséget ért el a HírTV a CPAC Hungary közvetítése alatt

Újra nézettségi rekordokat döntött a HírTV. Csatornánk 500 műsorpercet közvetített a CPAC Hungary Konzervatív Politikai Akciókonferenciáról. A világ legnagyobb republikánus rendezvényén többek között olyan közismert személyek vettek részt mint Matt Schlapp, az American Conservative Union elnöke, vagy Donald Trump, az Egyesült Államok volt elnöke.

Csaknem 500 műsorpercet közvetített a HírTV a CPAC Hungary, Konzervatív Politikai Akciókonferencia helyszínéről. Operatőrök, technikusok rendezők és szerkesztők hetekig készültek a közvetítésre. Nézőink egy külön erre az alkalomra épített stúdióból láthattak beszélgetéseket amelyet Gajdics Ottó és Tóth Gábor kollégáink készítettek a meghívott vendégekkel. Közben a híradó riporterei óránként tudatosítottak a rendezvényről.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!