2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Hárommilliárdos beruházás Alsózsolcán

Európa szerte egyedülálló terméket fejlesztettek ki Alsózsolcán. Az újfajta térkőbe bármilyen elektronikus alkatrész beépíthető, így az okos eszközzel információkat is képes lesz fogadni. A beruházás hárommilliárd forintba került és 25 munkahelyet teremtett. A fejlesztés éves szinten kétmilliárdos árbevételt hoz majd.

  • Hárommilliárdos beruházás Alsózsolcán

Ránézésre hétköznapi térkőnek tűnik, mégis jóval több annál. Az új fejlesztésű burkolóelembe ugyanis bármilyen elektronikai eszköz beépíthető. A gyár igazgatója szerint az okos térkő alkalmazásnak csak a fantázia szabhat határt.

"Plusz 25 új munkahelyet jelent ennek a csarnoknak a létrehozása, ez azt jelenti, hogy 25 családnak a megélhetését fogja majd ez biztosítani."

- mondta Csöbör Katalin, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője.

A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Magyarország gazdasági előrelépésének záloga egyre több hasonló, magas hozzáadott értékkel bíró munkahely megteremtése.

"Azt is látjuk az elmúlt 4-5 évben, hogy jelentős munkabér emelkedés van az országban, ez pedig azzal jár, hogy egyre inkább olyan technológiákat éri meg Magyarországra hozni, olyan gyárakat éri meg építeni, amelyek magasabb hozzáadott értékkel rendelkeznek."

- jegyezte meg Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tüntetést szervezett Bayer Zsolt a hazánkat sújtó ítélet ellen + videó

Tüntetést szervezett Bayer Zsolt a hazánkat sújtó ítélet ellen + videó

Bayer Zsolt rámutatott: "Fogalmazzuk meg másképp. Ez a világ a Soros-féle nyitott társadalom, a határok nélküli összenyitott világ és az Európai Parlament, a Bizottság és a Bíróság tagjainak nagy részét ugyanaz a vén gazember fizeti. Mi pedig, mi pedig ki fogunk maradni ebből az elmebajból. Ki fogunk maradni bármi áron."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!