2024. 07. 25. Csütörtök Kristóf, Jakab napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Három város közös kompozíciója vitte a prímet

Elég volt egy szál virág ahhoz, hogy valaki csatlakozhasson a virágdíszes kerékpáros felvonuláshoz Debrecenben. A 43. virágkarnevált nyitó biciklisek mellett 13 virágkocsi vonult fel.

Idén a menet rövid időre megállt a héttagú zsűri előtt, akik között ott ült Risztov Éva olimpiai bajnok úszó is. A díszítéshez a felvonulók több millió szál virágot és több százezer élő virágot használtak fel. A menet élén a hagyományoknak megfelelően a Szent Koronát és a Debrecen címerét ábrázoló kocsi haladt, a sor végén pedig feltűntek a Galiba gyermekfesztiválra készült virágkocsik is – gyerekek kíséretében. Idén három város, Cegléd, Balatonfüred és Debrecen Híd a városaink között című kompozíciója nyerte meg a 250 ezer forint jutalommal járó versenyt.

A közönségnek leginkább tetsző virágkocsira hétfő este fél tízig lehet SMS-ben szavazni; a közönségdíjas 150 ezer forint jutalomban részesül. A rendezvény idén is tűzijátékkal és utcabállal fejeződik be.Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Agrometeorológia: a nyári kapás növényeknek nagy szükségük lenne csapadékra

Agrometeorológia: a nyári kapás növényeknek nagy szükségük lenne csapadékra

A nyári kapás növényeknek ebben az időszakban lenne szükségük a legtöbb csapadékra, de az elmúlt napok záporai csak kevés helyen enyhítették az egyre fokozódó csapadékhiányt és számottevő eső a következő nyolc-tíz napban sem várható; az aszályhelyzet további romlására lehet számítani - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!