2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Három társelnöke van az Együtt 2014 pártnak

Párttá alakult Bajnai Gordon választói mozgalma. Az Együtt 2014 pártnak három társelnöke van.

A Haza és Haladást Szigetvári Viktor, a Szolidaritást Kónya Péter, a Millát Juhász Péter képviseli a vezetésben. Bajnai Gordon azt is bejelentette, hogy új pártja választási szövetséget kötött az LMP-ből kiszakadt Párbeszéd Magyarországért szövetséggel, így a szövetségi elnökségnek tagja lesz Jávor Benedek és Szabó Tímea is. A tervek szerint közös listát és közös egyéni jelölteket állítanak majd. A két kampányfelelős Szigetvári Viktor és Karácsony Gergely lesz, Bajnai Gordon volt miniszterelnök pedig a kormányzati és választási felkészülést irányítja majd.

„Nagy lépés ez a két szervezet számára, de még nagyobb lépés a kormányváltás és a korszakváltás szempontjából – fogalmazott Bajnai Gordon. – Ez a szövetség most felépíti a remény koalícióját, ez a szövetség győzelemre viszi a változás ügyét Magyarországon. A lényeg benne van a nevünkben, együtt, csak együtt egymással összefogva lehet megbuktatni Orbán Viktort” – tette hozzá az Együtt 2014 Választói Szövetség elnökségi tagja.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!