2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Három percen belül rendőrkézen

A szekszárdi rendőrök elfogták azt a két tizenéves fiút, akik kiraboltak egy másik fiatalt a megyeszékhelyen. Egyikük két nappal korábban egy motort is lopott Tamásiban.

  • Három percen belül rendőrkézen

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szolgálaton kívüli fegyveres biztonsági őre, Kuris István tett bejelentést 2021. július 28-án a késő esti órákban, hogy néhány perccel korábban egy fiataltól ismeretlenek elvették a mobiltelefonját.. Miután a sértett a tolvaj után futott, társa hátulról biciklivel elütötte őt, és mindketten elmenekültek. Munkatársunk a sérült férfival maradt a rendőrök kiérkezéséig. Az elkövetőkről személyleírást is adtak. Kollégáink azonnal a felkutatásukra indultak, és a bejelentés után három perccel elfogtak két – egy 14 éves kapospulai és egy 15 éves teveli – fiút, akiknél megtalálták az ellopott mobiltelefont. A rendőrök mindkettőjüket előállították, és őrizetbe vették.

A 14 éves fiút lopás vétség, míg 15 éves társát rablás bűntett elkövetésével gyanúsították meg.  Mindketten elismerték a bűncselekmény elkövetését. A kihallgatások alkalmával azt is bevallották, hogy a kerékpárt, mellyel Szekszárdra érkeztek, korábban lopták el Hőgyészen. A fiatalabb fiúval szemben jelenleg is nyomoznak egy néhány napja általa elkövetett motorlopás miatt, melyről korábban már beszámoltunk.

 

police.hu

Kép: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!