2021. 10. 25. Hétfő Blanka, Bianka napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Belföld

Három percen belül rendőrkézen

A szekszárdi rendőrök elfogták azt a két tizenéves fiút, akik kiraboltak egy másik fiatalt a megyeszékhelyen. Egyikük két nappal korábban egy motort is lopott Tamásiban.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szolgálaton kívüli fegyveres biztonsági őre, Kuris István tett bejelentést 2021. július 28-án a késő esti órákban, hogy néhány perccel korábban egy fiataltól ismeretlenek elvették a mobiltelefonját.. Miután a sértett a tolvaj után futott, társa hátulról biciklivel elütötte őt, és mindketten elmenekültek. Munkatársunk a sérült férfival maradt a rendőrök kiérkezéséig. Az elkövetőkről személyleírást is adtak. Kollégáink azonnal a felkutatásukra indultak, és a bejelentés után három perccel elfogtak két – egy 14 éves kapospulai és egy 15 éves teveli – fiút, akiknél megtalálták az ellopott mobiltelefont. A rendőrök mindkettőjüket előállították, és őrizetbe vették.

A 14 éves fiút lopás vétség, míg 15 éves társát rablás bűntett elkövetésével gyanúsították meg.  Mindketten elismerték a bűncselekmény elkövetését. A kihallgatások alkalmával azt is bevallották, hogy a kerékpárt, mellyel Szekszárdra érkeztek, korábban lopták el Hőgyészen. A fiatalabb fiúval szemben jelenleg is nyomoznak egy néhány napja általa elkövetett motorlopás miatt, melyről korábban már beszámoltunk.

 

police.hu

Kép: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: Egymásra számíthatunk!

A képek a hétvégén tartott Békemenet és a miniszterelnök ünnepi beszédének pillanatait örökítették meg. 2021. október 25.

Koronavírus - Elhunyt 75 beteg, 6688 új fertőzöttet találtak Magyarországon

Eddig 5 938 665 embert oltottak be Magyarországon, közülük 5 718 873-an a második, 1 millió 104 ezren pedig már a harmadik adag vakcinát is megkapták. 2021. október 25.

Podcast-sorozatot indított az Egyszülős Központ

A budapesti Egyszülős Központ 2018 májusában nyílt, hogy gyakorlati segítséget és közösséget nyújtson azoknak a családoknak, amelyekből hiányzik az egyik szülő. 2021. október 25.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!