2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:45

Belföld

Három napig zárva lesz a 10-es út

10 méter hosszan leomlott a támfal Pilisvörösvár és Piliscsaba között, a vasúti átjáró építkezésénél. Már járnak a vonatok Pilisvörösvárnál.

Az 50 köbméternyi földomlás veszélyezteti a vasúti és a közúti forgalmat is, ezért határozatlan időre szünetel a vonatközlekedés, a forgalmat pedig elterelik. A 10-es út várhatóan három napig le lesz zárva.

– A 10-es út mellett, építkezési területen, az úttól nem messzire, egy 3 méterre körülbelül, 10 méter hosszú, acélból épített támfalt a mögötte lévő föld benyomta. Ezért az út biztonsága érdekében a 10-es út lezárásra került. A rendőrség gondoskodik a terelésről, valamint bizonytalan ideig a vasúti közlekedés is szünetel – közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelem szóvivője.

A szakemberek tájékoztatása szerint hétfőre egy ideiglenes utat hoznak létre Pilisvörösvárnál, de a szokásosnál is nagyobb torlódásra kell számítani.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!