2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szerelmes biciklisták 19:10

Belföld

Hamarosan nyilvános lesz a Fidesz EP-listája + videó

A magyar választók döntését képviselve kellő határozottsággal részt venni képes csapat az amelyik összeállt, mondta Deutsch Tamás a Fidesz EP-képviselője, majd hozzátette: Én azt tudom mondani, hogy politikus ne gondolja azt, hogy elemző. Az elemző elemző, a politikus politikus.

  • Hamarosan nyilvános lesz a Fidesz EP-listája + videó

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője, az EP-választás listavezetője a folytatásban elmondta: "Azt ki tudom jelenteni, ez sem nem szereptévesztés, elemzés sem nem valamilyen ígéret ami aztán megalapozatlannak tűnhet. Győztes csapat volt az eddigi is, az új feladatok kapcsán komoly változások vannak az új csapatban és egy még erősebb, még hatékonyabb magyar érdekképviseletet, a magyar szuverenitás megvédését még keményebb harcokban sikerre vivő csapat áll össze. Bízunk abban, hogy a magyar polgárok támogatásának köszönhetően sikeres 5 éves parlamenti munka elé nézünk 2024-2029 között."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem – Szerelmes biciklisták + videó

Szélesvásznú történelem – Szerelmes biciklisták + videó

Az adásban az 1965-ben készült, Bacsó Péter által rendezett Szerelmes biciklisták című magyar filmről, a 60-as évekről, a 60-as évekbeli Balatonról, az akkor fiatal színésznemzedékről volt szó többek között. Az adás vendége a film egyik szereplője, Szerednyey Béla színművész volt. A műsor vezette: Zavaros Eszter és Csatári Bence.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!