2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik a hazára voksoltak

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Hallgat a Katona arról, hogy ad-e újabb árkedvezményt a DK-nak

Lejárt az az akció, miszerint a fővárosi fenntartású, közpénzből működő Katona József Színházban a belépőjegyek árából 30 százalékos kedvezményt kaptak a Gyurcsány-párt tagjai - írja a Magyar Nemzet.

  • Hallgat a Katona arról, hogy ad-e újabb árkedvezményt a DK-nak

A színház egy hete a Magyar Nemzetnek egyrészt tagadta, hogy politikailag elfogult módon járt volna el, majd hosszan sorolta, mely szervezeteknek ajánlott még fel kedvezményes jegyet. Utóbbiak között viszont nem szerepelt egyetlen más párt sem.

A színház akkor közölte azt is, hogy november 21. és 25. között

28 jegy kelt el DK-s kedvezménnyel. 

Most a lap újabb kérdéseket juttattott el a Katonának: szerették volna megtudni, mennyi kedvezményes jegyet vettek összesen a Demokratikus Koalíció párttagjai az akció teljes ideje alatt, miként arra is kíváncsiak voltak, hogy a színház az előző lejártával ad-e újabb árengedményt a DK-nak. 

Azaz meghosszabbítja-e a pártakciót. A lap kérdéseire egyelőre nem érkezett válasz.

Aki elvitte el a balhét

A színház csütörtökön közzétett nyilatkozatában ez állt: „A történteket magunk is elhibázottnak gondoljuk, ezért a színházban átfogó vizsgálat indult, és ennek eredményeképpen a szükséges munkáltatói intézkedéseket megtettük. Két munkatársunkat figyelmeztetésben részesítettünk, egy vezető dolgozónk pedig elhagyja a színházat.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!