2020. június 3.,
szerda, Klotild napja

Halász János: Az ellenzéki polgármesterek betelepítenék a migránsokat

Hír TV

2019. szeptember 20., péntek 12:06

A közelgő polgármester-választásoknak azért van nagy tétje, mert az ellenzéki polgármesterek betelepítenék a migránsokat - jelentette ki a Fidesz-frakció szóvivője. Halász János hangsúlyozta: a teljes baloldal bevándorláspárti, és ha tehetnék, a magyar emberek akaratával szemben lebontanák a kerítést, kiiktatnák a magyar határvédelmet és rábólintanának arra, hogy a magyar településeken is szétosszák a migránsokat.

Halász János úgy fogalmazott: Gyurcsányékkal az élen itthon és Brüsszelben is kiszolgálják a bevándorláspárti erőket.

"A magyar emberek akaratával szembemenve lebontanák a kerítést, kiiktatnák a magyar határvédelmet, elfogadnák a betelepítési kvótát, és rábólintanának arra, hogy a magyar városokba is szétosszanak migránsokat"

- mondta a frakciószóvivő, aki szerint mindezt az ellenzék polgármestereivel hajtanák végre.

Hozzátette: ez Európa számos országában már megtörtént, a bevándorláspárti polgármesterek "önként szabadították rá" saját településeikre a migránsokat, nem törődve a helyi lakosok nyugalmával és biztonságával.

A bevándorláspárti ellenzék polgármesterjelöltjei is ezt tennék Magyarországon:

a fővárosban Karácsony Gergely, Szegeden Botka László, Hódmezővásárhelyen Márki-Zay Péter, továbbá Szombathely, Pécs, Salgótarján és a többi város ellenzéki polgármesterjelöltjei is betelepítenék a migránsokat

- mondta Halász János, hangsúlyozva: "október 13-án erről is döntünk".

 

Hír TV