2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Belföld

Halász János: Az ellenzéki polgármesterek betelepítenék a migránsokat

A közelgő polgármester-választásoknak azért van nagy tétje, mert az ellenzéki polgármesterek betelepítenék a migránsokat - jelentette ki a Fidesz-frakció szóvivője. Halász János hangsúlyozta: a teljes baloldal bevándorláspárti, és ha tehetnék, a magyar emberek akaratával szemben lebontanák a kerítést, kiiktatnák a magyar határvédelmet és rábólintanának arra, hogy a magyar településeken is szétosszák a migránsokat.

  • Halász János: Az ellenzéki polgármesterek betelepítenék a migránsokat

Halász János úgy fogalmazott: Gyurcsányékkal az élen itthon és Brüsszelben is kiszolgálják a bevándorláspárti erőket.

"A magyar emberek akaratával szembemenve lebontanák a kerítést, kiiktatnák a magyar határvédelmet, elfogadnák a betelepítési kvótát, és rábólintanának arra, hogy a magyar városokba is szétosszanak migránsokat"

- mondta a frakciószóvivő, aki szerint mindezt az ellenzék polgármestereivel hajtanák végre.

Hozzátette: ez Európa számos országában már megtörtént, a bevándorláspárti polgármesterek "önként szabadították rá" saját településeikre a migránsokat, nem törődve a helyi lakosok nyugalmával és biztonságával.

A bevándorláspárti ellenzék polgármesterjelöltjei is ezt tennék Magyarországon:

a fővárosban Karácsony Gergely, Szegeden Botka László, Hódmezővásárhelyen Márki-Zay Péter, továbbá Szombathely, Pécs, Salgótarján és a többi város ellenzéki polgármesterjelöltjei is betelepítenék a migránsokat

- mondta Halász János, hangsúlyozva: "október 13-án erről is döntünk".

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!