2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci 03:00

Belföld

Hagyó kitért a Hír TV kérdése elől

Folytatódik a Hagyó-per a Kecskeméti Törvényszéken. A Magyar Nemzet arról ír: az ügy sorsa továbbra is bizonytalan.

A bűnszervezetben elkövetett bűncselekményekkel vádolt volt MSZP-s főpolgármester-helyettes és védője újra az ügy áttételét kezdeményezte, ezúttal Strasbourgban. A tárgyalás először a Fővárosi Törvényszék leterheltsége miatt került Kecskemétre, majd egy alkotmánybírósági döntés után új bíróság kijelölésére volt szükség, de a Kúria újfent Kecskemétre szignálta az ügyet. Az eddigi tárgyalásokon a vádlottak és ügyvédjeik tagadták az ellenük felhozott vádakat.

A keddi tárgyalás előtt Hagyó Miklós nem válaszolt arra a felvetésre, hogy szerepet vállalna-e egy esetleges új baloldali városvezetés munkájában Budapesten.

– Szimpatikus önnek Falus Ferenc, lenne a helyettese?
– Köszönöm szépen a megkeresést… – fogalmazott Hagyó Miklós.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

A mostani főpolgármester úrnak a tudása az leértékelődött az elmúlt időszakban. Ő egy dolgot tud, azt jól tudja, kötözködni a kormánnyal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!