2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Hagyó kártérítése nem egyedi eset

Nem egyedi eset Hagyó Miklós strasbourgi kártérítése egy nemzetközi jogász szerint.

A magyar államnak az emberi jogi bíróság döntése értelmében a fogvatartás rossz körülményei miatt kell kártérítést fizetnie a több bűncselekménnyel is vádolt egykori MSZP-s alpolgármesternek. Lattmann Tamás a Hír TV Magyarország élőben című műsorában azt mondta: nem kell feltétlenül politikai indítékot keresni az ítélet mögött.


„Nem érdemes Hagyóra kihegyezni. Voltak ilyen ügyek nemcsak Magyarország ellen és nemcsak Hagyó által, ahol hasonló ügyekben, hasonló döntésekre jutott a bíróság. Erős a megérzésem – bár ebben nem tudok állást foglalni – hogy Magyarország azért nem fellebbezett, nem kérte a felülvizsgálatát ennek az ügynek, mert tudta, hogy ez egy tömeges jellegű ügy” – mondta Lattmann Tamás.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!