2023. 10. 01. Vasárnap Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szikla - lángok ölelésében

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Gyurcsányéknál kiverte a biztosítékot a Jobbik lakossági fóruma

Balassagyarmaton tüntetett Gyurcsány Ferenc pártja kedden, amiért a Jobbik országos elnöke a helyi református közösség gyülekezeti házában tartott lakossági fórumot.

A Demokratikus Koalíció (DK) azt kifogásolta, hogy egy vallási közösség beengedte a házába Vona Gábort és a politikát, szerintük ugyanis az nem odavaló. A jobbikos fórum közelébe szervezett tüntetésen néhány százan gyűltek össze, a Demokratikus Koalíció hívei mellett részt vettek a demonstráción a cigány kisebbségi szervezetek is. Azt hangoztatták: Magyarországnak testvéri szeretetre és összefogásra van szüksége, nem pedig antiszemita, cigánygyűlölő pártra.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!