2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Ferencz József a második unitárius aranykor

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Gyurcsányék ki akarják szolgáltatni az országot Brüsszelnek

Reagálás Molnár Csaba (DK) nyilatkozatára.

  • Gyurcsányék ki akarják szolgáltatni az országot Brüsszelnek

Gyurcsányék ki akarják szolgáltatni az országot Brüsszelnek. Felháborító, hogy azok beszélnek, akik devizahitelekkel adósították el az országot, a magyar embereket, és most újra devizahitelekbe akarnak bennünket kergetni.

Gyurcsányék kormányzásuk alatt feladták hazánk gazdasági szuverenitását, tönkretették, eladósították, csaknem csődbe vitték az országot, egekben volt az infláció és magas adókulccsal sújtották a munkát, a jövedelmeket. A Fidesz kormányzása óta az ország pénzügyileg erősödik, az EU egyik legdinamikusabban növekvő gazdasága, folyamatosan csökken az államadósság, tartósan alacsony a hiány és az infláció. Számunkra továbbra is Magyarország, a magyar gazdaság és a magyar emberek érdeke az első.

Kiadó: Fidesz

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!