2023. 10. 02. Hétfő Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Gyurcsány: Végre jött egy államférfi, aki megdobogtatja lelkünket

A paksi bővítés hadüzenet Magyarország ellen – Gyurcsány Ferenc szerint. A DK elnöke egy győri rendezvényen azt hangsúlyozta: az április hatodikai választás egyben népszavazás is lesz, és ellenzéki győzelem esetén nem fogják tartani a megállapodást.

Több száz tiltakozó fogadta Gyurcsány Ferencet Győrben. A volt miniszterelnök nem válaszolt a füttyre, mosolygott és telefonált. A lakossági fórum előtti sajtótájékoztatón a paksi atomerőmű bővítését bírálta. „Az ilyen módon előkészített és törvényben rögzített paksi bővítés az hadüzenet Magyarország ellen. A miniszterelnök nyilvánvalóan sérti esküjét, nyilvánvalóan alapvetően sérti a nemzeti érdeket, és helyesen teszi a magyar ellenzék, amikor azt mondja, hogy április hatodika e tekintetben népszavazás és ellenzéki győzelem esetén így ezt a megállapodást nem fogjuk végrehajtani” – mondta Gyurcsány.


A lakossági fórumon hazug kampányfogásnak minősítette a rezsicsökkentést a volt miniszterelnök. „Végre jött egy államférfi, aki megdobogtatja lelkünket és azt gondolja, hogy oly primitív, egyszerű emberek vagyunk mi, magyarok, hogy semmi más nem kell nekünk, hanem egy rezsiszámlát lobogtatva el lehet kápráztatni a magyart és tündöklő jövőt lehet neki ígérni” – fogalmazott a Demokratikus Koalíció elnöke. Később Gyurcsány Ferenc moralizált. „Azok fognak majd engemet a jézusi szeretet fontosságára tanítani, akik dühtől eltorzult arccal, helyenként fröcsögve kiabálnak. Ez lenne a keresztényi szeretet? Ez lenne a keresztényi megbocsátás?”

A lakossági fórumnak csak az első negyedórája volt sajtónyilvános.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!