2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Gyurcsány: Mindenhatónak gondolnak, de nagy bajom nincs vele

Megosztja az ellenzéki pártokat, hogy Gyurcsány Ferenc diktáljon a baloldalon. A DK elnök vasárnap ismét arról beszélt, hogy pártja számít az ellenzék vezető erejének. Az MSZP szerint ez nem igaz, mert ők legalább annyira népszerűek, mint Gyurcsányék.

  • Gyurcsány: Mindenhatónak gondolnak, de nagy bajom nincs vele

Közös akaratból közös lista, közös listából közös győzelem

A teljes ellenzéki összefogásról beszélt Gyurcsány Ferenc a DK vasárnapi tisztújító kongresszusán. Gyurcsány minden eddiginél egyértelműbben jelezte: ő az ellenzék vezető ereje.

Gyurcsány Ferenchez hasonlóan Jakab Péter Jobbik elnök is közös miniszterelnököt szeretne 2022-ben. Erről az indexnek adott interjúban beszélt. Jakab azt is mondta: annak ellenére hogy a közös miniszterelnökről megegyezne Gyurcsánnyal, közös választási listát nem akar vele.

Az MSZP-s Molnár Zsolt közös listát és közös miniszterelnököt is akar - erről Kunhalmi Ágnessel közös sajtótájékoztatón beszélt. Kunhalmi Ágnes ugyanakkor azt már vitatta, hogy valóban Gyurcsányék lennének a legerősebb baloldali párt.

Kunhalmi Ágnes azt mondta: saját pártja is legalább annyira népszerű az ellenzéki oldalon, mint Gyurcsányék.

A DK-s Vadai Ágnes kitart Gyurcsány Ferenc mellett. Azt mondta: ha az ellenzék kormányváltást szeretne, nem lesz más választása, mint a teljes összefogás.

Mi természetesen szövetségesnek tekintjük mindazokat a pártokat, akikkel mondjuk együtt indultuk Dunaújvárosban. Az, hogy jelen pillanatban a DK a legnagyobb ez kellő szerénységet kell, hogy jelentsen számunkra és nyilvánvaló felelősséget annak érdekében, hogy ezt az együttműködést meg tudjuk valósítani.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!