2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tiltott absztraktok 03:00

Belföld

Gyurcsány láthatóan nagyon ideges volt és összevissza beszélt legutóbbi sajtótájékoztatóján

Végleg kibújt a szög a zsákból. Gyurcsány 100 százalékban irányítja Karácsonyt – írta meg az Origo. A lap így ír: Mára egyértelműen kiderült, hogy Gyurcsány Ferenc bukott kormányfő irányítja Karácsony minden lépését. Miután megteremtődött annak az esélye, hogy a Budapesten változást akarók összefogjanak a teljesen alkalmatlan Karácsony ellen, Gyurcsány minden erejét latba vetve próbálja hatalmon tartani az embereit a Városházán.

  • Gyurcsány láthatóan nagyon ideges volt és összevissza beszélt legutóbbi sajtótájékoztatóján

Miután Szentkirályi Alexandra hátrébb lépett, hogy elősegítse a változást akarók erejének egyesítését Budapesten Gyurcsány Ferenc azonnal tájékoztatót tartott és teljes mértékben kinyilvánította, hogy ő irányítja Karácsony minden lépését. 

Ezzel végleg bebizonyosodott, hogy a párbeszédes főpolgármester Gyurcsány 100 százalékos befolyása alatt áll. 

A bukott kormányfő a tájékoztatóján nagyon idegesnek tűnt, összevissza beszélt, de minden mondatával bizonyította, hogy Karácsony a gyámsága alatt áll, és ő irányít. Minden bizonnyal nagyon elege van a főpolgármester teszetoszaságából. 

Gyurcsánynak azért is kellett nagyon gyorsan megszólalnia, mert Karácsonyt a korábbi hetekben nemcsak a vitákon verték rommá, hanem pénteken sem volt képes egyetlen értelmes mondatot elmondani. 

Gyurcsány mint a baloldal vezére most megpróbálja teljesen átvenni az irányítást, hogy valahogyan a Városháza élén tartsa az embereit, hogy a következő években is folytathassák a főváros kirablását. 

teljes cikk az Origo honlapján olvasható.

Fotó: MTI / Balogh Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Korábbi ígéreteivel ellentétben - úgy tűnik - mégis EP-képviselő akar lenni Magyar Péter? A kérdésről látszólag megszavaztatja a támogatóit, a szavazásnál azonban csak a képviselői mandátum felvétele melletti érveket hozott fel. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Karácsony Gergely benyújtotta indítványát a Kúriának + videó

Karácsony Gergely benyújtotta indítványát a Kúriának + videó

A főpolgármester-választás megismétlését kéri Karácsony Gergely. Már be is nyújtotta a beadványt, annak ellenére, hogy pénteken a Nemzeti Választási Bizottság ismét az ő győzelmét állapította meg. Vitézy Dávid úgy reagált: áll az új voksolás elé.
Forró napok elé nézünk

Forró napok elé nézünk

A következő napokban beköszönt a kánikula, egyre perzselőbb lesz a napsütés, ezáltal pedig az UV-sugárzás is egyre extrémebb lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. hétfő délutáni videójából.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!