2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Gyurcsány Ferenc pontokba szedve üzent Magyar Péternek

A Demokratikus Koalíció szülőatyja, elnöke a Magyar Péter-féle tüntetés másnapján egy viszonylag hosszabb facebookos posztban listázta szimpatizánsainak, követőinek politikai azonosságát, illetve egyértelművé tette, hogy Magyar Péter nem a teljeskörü ellenzéki együttműködést erősíti.

  • Gyurcsány Ferenc pontokba szedve üzent Magyar Péternek

Gyurcsány Ferenc április 7-ei facebookos posztja voltaképpen egy lista arról, hogy az ellenzék első embereként hogyan látja követőit, az ellenzéki szavazókat, de nem is olyan burkoltan Magyar Péternek is üzent. Mint többek között írja: "Vannak választók, akik történelmi gyalázatnak tekintik Orbán kormányzását, akik azzal egy percre se alkudtak meg; akik mindig elutasították a Fidesz korlátlan uralmi törekvéseit; akik embertelennek és elfogadhatatlannak gondolják, hogy a fideszes hatalom emberi mivoltában alázta és alázza meg valamennyi ellenfelét..." Gyurcsány ezekkel a soraival bizonyára Magyar Péterre is gondolhatott, hiszen Magyar korábban nem, csak volt felesége lemondása után utasította el a Fidesz politikáját. Gyurcsány ekként Magyar Péternek is üzent, mely üzenetében  megbillent ellenzéki domináns szerepét próbálja vélhetően visszaszerezni.

A posztban a Gyurcsány-párt elnöke azt is beírta a listába, hogy "vannak akik úgy gondolják, hogy Magyarország a hazánk, Európa az otthonunk, a normalitás, a jobb élet reménye", illetve kifejti, hogy "vannak akik az Orbánnal szembenálló ellenzék teljeskörű együttműködését és nem megosztását, pláne nem leváltását sürgetik", amivel viszont már egyértelművé tette, hogy szerinte számára Magyar Péter egy rivális politikai szereplő.

Az is bizonyára a Magyar Péternek szánt üzenethez tartozik, hogy Gyurcsány Ferenc, felesége, Dobrev Klára tüntetésen való részvétele fotójával illusztrálta posztját a közösségi oldalon.

Forrás: Gyurcsány Ferenc / Facebook

Fotó: Gyurcsány Ferenc / Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!